Mag ik me voorstellen             

Mijn naam is Gert Bosman, in 1992 heb ik mijn hbo-opleiding tot fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie afgerond. Van 1993 tot 2003 was ik werkzaam als fysiotherapeut in Zwitserland en Noorwegen. Na terugkeer in Nederland heb ik van 2003 tot nu gewerkt in een dorpspraktijk in Laren gld.

Ik vind mijn werk als fysiotherapeut nog steeds super leuk en uitdagend. Het omgaan met mensen en het helpen bij hun herstel na ziekte of andere klachten geeft mij veel voldoening. Hierbij staat de mens in het middelpunt, hij heeft de regie over zijn behandeling. De cliënt bepaald het behandeldoel en ik zal hem hierbij begeleiden en coachen.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gedaan om mijn vaardigheden en kennis verder uit te breiden:

  • Mckenzie A en B, een behandeltechniek voor rug en nek klachten.
  • IAS en SGEP, verschillende cursussen om je als fysiotherapeut verder te verdiepen en te ontwikkeling binnen het domein van sport en beweging.
  • Muscle Balance Approach, een cursus om spieren in balans te brengen en zo overbelasting en pijn te verminderen of te voorkomen.
  • Dryneedling, een methode om spierpijnpunten te behandelen om zo de spierfunctie te herstellen, en pijn te doen afnemen.
  • Medical Taping, ook een techniek om de spierfunctie te herstellen, pijn te verminderen en overbelasting te voorkomen.
  • Mulligan, een speciale techniek om beperkingen in gewrichten van rug, nek, armen en benen te behandelen middels lichte mobilisaties tijdens actief bewegen van deze gewrichten.
  • In opleiding voor GLI coach. Gecombineerde Leefstijl Interventie gericht op voeding, gewichtsreductie en meer bewegen om mensen met overgewicht of meerdere chronische aandoeningen de regie terug te geven over hun eigen kwaliteit van leven.
  • Voor volgend jaar (januari 2022) staat de opleiding tot COPD specialist op het programma. Een programma voor mensen met een slechte tot matige longfunctie.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben een actief wielrenner. Verder hou ik van lekker eten, een glaasje wijn en ik lees graag.

En ja, als het nodig is dan ben ik er voor u. We gaan dan samen kijken wat er nodig is om u zo snel en goed mogelijk te helpen bij u herstel.

Tot gauw,

Gert Bosman

Gert

Call Now ButtonBel ons op 038-2100107
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?