Massage

Heb je vaak last van pijnlijke of stijve spieren? Met een massage kan ik deze klachten snel verminderen.

Snelle verlichting en blijvende verbetering

Massage is een techniek die ik vaak in mijn behandelprogramma’s opneem. Het zorgt voor snelle verlichting van de klachten. Om ervoor te zorgen dat de klachten ook echt wegblijven combineer ik deze techniek met bijvoorbeeld manuele– en oefentherapie.

De verschillende massagetechnieken die ik inzet zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren. Hierdoor zijn de spieren beter in staat te herstellen.

Massage helpt om:

  • Spieren te ontspannen
  • De doorbloeding te verbeteren
  • Vocht en afvalstoffen af te voeren
  • Knopen te verwijderen
  • Kramp te verhelpen

Triggerpoint massage

Spierverkrampingen (knopen) kunnen diverse klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn en lage rugklachten. De knopen slaan spanning en stijfheid op en dragen deze pijn over aan de rest van de spier. Om de spanning te verminderen maak ik gebruik van triggerpoint (drukpunt) massage. Dit is een gerichte techniek die de pijnklachten bij de oorzaak aanpakt.

Vragen?

Voor vragen over de behandeling of voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken via
06 – 10 06 52 03.

Maak een afspraak
Stel een vraag
“Ik heb onlangs een hartinfarct gehad. Dat was schrikken. Gelukkig ben ik dankzij Ferry in een mum van tijd er weer bovenop gekomen. Hij heeft me uitgebreid begeleid in de fitnesszaal. Nu voel ik me weer mijzelf.”
Ernst (72)
“Ferry’s persoonlijke en multidisciplinaire aanpak is heel prettig. Met behulp van oefen- en manuele therapie heeft hij mij snel van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen.”
Lotte (26)
“In het verleden had ik slechte ervaringen met manipulaties (kraken). De fysiotherapeut die ik toen had probeerde me te verrassen door op een onverwacht moment te kraken. Dat vond ik heel onprettig. Ferry doet dat helemaal niet! Hij stelt me op mijn gemak en doet niets wat ik niet prettig vind. Als ik liever niet gekraakt wil worden, dan gebruikt hij een andere techniek om hetzelfde effect te krijgen.”
Elisabeth (56)