Nek-, schouder en rugklachten

Langdurig een verkeerde houding, overbelasting, vertillen of stress. Er zijn veel verschillende oorzaken voor nek-, schouder- of rugpijn. Wat de oorzaak ook is, het is knap vervelend in het dagelijks leven. Fysiotherapie helpt om de pijn en stijfheid in de nek, schouder of rug te verminderen.

Persoonlijk behandelingsprogramma

Afgestemd op jouw klachten en beperkingen stel ik een behandelingsprogramma op. De behandeling kan bestaan uit massage, manuele therapie en oefentherapie. Daarnaast geef ik je oefeningen mee die je thuis kunt uitvoeren. Alles om in het dagelijks leven beter en klachtenvrij te functioneren.

Voorbeelden van klachten die ik behandel:

  • Stijve nek (met uitstraling)
  • Frozen shoulder
  • Lage rugpijn
  • Nekhernia
  • Rughernia
  • Hoofdpijn
  • Spit
  • Peesonsteking
  • Ischias

Vragen?

Voor vragen over de behandeling of voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken via
038 – 2100107

Maak een afspraak
Stel een vraag
“Ik heb onlangs een hartinfarct gehad. Dat was schrikken. Gelukkig ben ik dankzij Ferry in een mum van tijd er weer bovenop gekomen. Hij heeft me uitgebreid begeleid in de fitnesszaal. Nu voel ik me weer mijzelf.”
Ernst (72)
“Ferry’s persoonlijke en multidisciplinaire aanpak is heel prettig. Met behulp van oefen- en manuele therapie heeft hij mij snel van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen.”
Lotte (26)
“In het verleden had ik slechte ervaringen met manipulaties (kraken). De fysiotherapeut die ik toen had probeerde me te verrassen door op een onverwacht moment te kraken. Dat vond ik heel onprettig. Ferry doet dat helemaal niet! Hij stelt me op mijn gemak en doet niets wat ik niet prettig vind. Als ik liever niet gekraakt wil worden, dan gebruikt hij een andere techniek om hetzelfde effect te krijgen.”
Elisabeth (56)