Sportblessures

Je bent geblesseerd. Ik help je om zo snel mogelijk weer op het veld te staan.

Met een gericht behandelingsplan, afgestemd op jouw blessure en sport, werken we doelgericht aan je blessure en je terugkeer. Zodat je weer met een veilig gevoel voluit kunt sporten en genieten.

Oefentherapie

Onder mijn begeleiding oefen je in de fitnesszaal. Met gerichte oefeningen werken we aan je stabiliteit, conditie, kracht en coördinatie. 

Medical taping

Om het herstel te bevorderen maak ik gebruik van medical taping. Dit geeft net dat extra beetje steun aan de spieren en gewrichten.

Complexe blessures

Is jouw blessure complex en vereist het specifieke aandacht? Dan neem ik geen risico’s en verwijs ik je door naar een sportarts.

Vragen?

Voor vragen over de behandeling of voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken via
06 – 10 06 52 03.

Maak een afspraak
Stel een vraag
“Ik heb onlangs een hartinfarct gehad. Dat was schrikken. Gelukkig ben ik dankzij Ferry in een mum van tijd er weer bovenop gekomen. Hij heeft me uitgebreid begeleid in de fitnesszaal. Nu voel ik me weer mijzelf.”
Ernst (72)
“Ferry’s persoonlijke en multidisciplinaire aanpak is heel prettig. Met behulp van oefen- en manuele therapie heeft hij mij snel van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen.”
Lotte (26)
“In het verleden had ik slechte ervaringen met manipulaties (kraken). De fysiotherapeut die ik toen had probeerde me te verrassen door op een onverwacht moment te kraken. Dat vond ik heel onprettig. Ferry doet dat helemaal niet! Hij stelt me op mijn gemak en doet niets wat ik niet prettig vind. Als ik liever niet gekraakt wil worden, dan gebruikt hij een andere techniek om hetzelfde effect te krijgen.”
Elisabeth (56)