Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar
ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

Nieuwe behandeling!

Vanaf nu kunt u ook terecht bij ons voor een shockwave behandeling.

Shockwave therapie

Vergoeding na COVID

Na covid kunt u aanspraak maken op de volgende vergoedingen:
50 behandelingen fysio
Voor de dietist 7 uur

Gefeliciteerd Gert

Bij deze feliciteren wij Gert met het behalen van het certificaat perifeer arterieel vaatlijden.

Anne

Hoi!🙋🏼‍♀️

Ik ben Anne, 20 jaar en vierdejaars stagiair fysiotherapie.
Ik kom uit Hengelo en studeer aan het Saxion in Enschede.
Ik ben graag actief bezig en houd wel van een beetje gezelligheid. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en doe ik leuke dingen samen met mijn vrienden.
Ik zal het komende halfjaar 3 dagen per week op de maandag, dinsdag en woensdag stage lopen in deze praktijk. Ik hoop er een gezellige en leerzame tijd van te maken.

Chantal

Ik ben Chantal Bagerman en ik woon met mijn man en drie zoontjes in Zwolle. In mijn vrije tijd sport ik heel graag, ga ik graag uit eten en houd ik ervan om met mijn kinderen leuke dingen te doen. Samen bakken we de lekkerste koekjes en cakes en ja, die eet ik ook lekker op!

In 2008 heb ik mijn diploma bij de Hanzehogeschool in Groningen behaald en sindsdien mag ik mij diëtiste noemen. Ik heb me altijd erg geïnteresseerd in gezonde voeding en vind het ontzettend leuk om door het aanpassen van voeding en leefstijl de gezondheid van iemand te kunnen verbeteren. Ik zal altijd kijken naar wat haalbaar is en in overleg maken we een behandelplan. Wat ik belangrijk vind, is dat mijn advies niet als dieet wordt gezien, maar een leefstijl wordt.

Ik geef o.a. advies bij:

 • Diabetes Mellitus
 • Hypercholesterolemie
 • Hypertensie
 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Ondervoeding

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer klachten, waarbij we met een voedingsadvies heel veel verbetering kunnen behalen.

Vanaf 1 september 2021 ben ik als diëtiste bij Fysiotherapie van der Vegt werkzaam. Maak gerust een afspraak, zodat we samen eens naar uw voeding kunnen kijken en ik uw vragen kan beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

Chantal

Gert

Mag ik me voorstellen             

Mijn naam is Gert Bosman, in 1992 heb ik mijn hbo-opleiding tot fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie afgerond. Van 1993 tot 2003 was ik werkzaam als fysiotherapeut in Zwitserland en Noorwegen. Na terugkeer in Nederland heb ik van 2003 tot nu gewerkt in een dorpspraktijk in Laren gld.

Ik vind mijn werk als fysiotherapeut nog steeds super leuk en uitdagend. Het omgaan met mensen en het helpen bij hun herstel na ziekte of andere klachten geeft mij veel voldoening. Hierbij staat de mens in het middelpunt, hij heeft de regie over zijn behandeling. De cliënt bepaald het behandeldoel en ik zal hem hierbij begeleiden en coachen.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gedaan om mijn vaardigheden en kennis verder uit te breiden:

 • Mckenzie A en B, een behandeltechniek voor rug en nek klachten.
 • IAS en SGEP, verschillende cursussen om je als fysiotherapeut verder te verdiepen en te ontwikkeling binnen het domein van sport en beweging.
 • Muscle Balance Approach, een cursus om spieren in balans te brengen en zo overbelasting en pijn te verminderen of te voorkomen.
 • Dryneedling, een methode om spierpijnpunten te behandelen om zo de spierfunctie te herstellen, en pijn te doen afnemen.
 • Medical Taping, ook een techniek om de spierfunctie te herstellen, pijn te verminderen en overbelasting te voorkomen.
 • Mulligan, een speciale techniek om beperkingen in gewrichten van rug, nek, armen en benen te behandelen middels lichte mobilisaties tijdens actief bewegen van deze gewrichten.
 • In opleiding voor GLI coach. Gecombineerde Leefstijl Interventie gericht op voeding, gewichtsreductie en meer bewegen om mensen met overgewicht of meerdere chronische aandoeningen de regie terug te geven over hun eigen kwaliteit van leven.
 • Voor volgend jaar (januari 2022) staat de opleiding tot COPD specialist op het programma. Een programma voor mensen met een slechte tot matige longfunctie.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben een actief wielrenner. Verder hou ik van lekker eten, een glaasje wijn en ik lees graag.

En ja, als het nodig is dan ben ik er voor u. We gaan dan samen kijken wat er nodig is om u zo snel en goed mogelijk te helpen bij u herstel.

Tot gauw,

Gert Bosman

Gert

Nieuwe Locatie aan De Dobbe!

Sinds kort is onze nieuwe vestiging aan De Dobbe geopend. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut aan De Dobbe? Bel ons dan en kom vandaag nog langs.
Let op: Wij zijn NIET “fysiotherapiepraktijk De Dobbe”.

Laatste werkdag Janneke!

Janneke heeft er helaas voor gekozen om te stoppen bij ons. We gaan haar missen. Vandaag (28 Mei) is haar haar laatste werkdag. We willen Janneke bedanken voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar volgende stap.

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons op 038-2100107
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?