Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

Chantal

Ik ben Chantal Bagerman en ik woon met mijn man en drie zoontjes in Zwolle. In mijn vrije tijd sport ik heel graag, ga ik graag uit eten en houd ik ervan om met mijn kinderen leuke dingen te doen. Samen bakken we de lekkerste koekjes en cakes en ja, die eet ik ook lekker op!

In 2008 heb ik mijn diploma bij de Hanzehogeschool in Groningen behaald en sindsdien mag ik mij diëtiste noemen. Ik heb me altijd erg geïnteresseerd in gezonde voeding en vind het ontzettend leuk om door het aanpassen van voeding en leefstijl de gezondheid van iemand te kunnen verbeteren. Ik zal altijd kijken naar wat haalbaar is en in overleg maken we een behandelplan. Wat ik belangrijk vind, is dat mijn advies niet als dieet wordt gezien, maar een leefstijl wordt.

Ik geef o.a. advies bij:

 • Diabetes Mellitus
 • Hypercholesterolemie
 • Hypertensie
 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Ondervoeding

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer klachten, waarbij we met een voedingsadvies heel veel verbetering kunnen behalen.

Vanaf 1 september 2021 ben ik als diëtiste bij Fysiotherapie van der Vegt werkzaam. Maak gerust een afspraak, zodat we samen eens naar uw voeding kunnen kijken en ik uw vragen kan beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

Chantal

Gert

Mag ik me voorstellen             

Mijn naam is Gert Bosman, in 1992 heb ik mijn hbo-opleiding tot fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie afgerond. Van 1993 tot 2003 was ik werkzaam als fysiotherapeut in Zwitserland en Noorwegen. Na terugkeer in Nederland heb ik van 2003 tot nu gewerkt in een dorpspraktijk in Laren gld.

Ik vind mijn werk als fysiotherapeut nog steeds super leuk en uitdagend. Het omgaan met mensen en het helpen bij hun herstel na ziekte of andere klachten geeft mij veel voldoening. Hierbij staat de mens in het middelpunt, hij heeft de regie over zijn behandeling. De cliënt bepaald het behandeldoel en ik zal hem hierbij begeleiden en coachen.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gedaan om mijn vaardigheden en kennis verder uit te breiden:

 • Mckenzie A en B, een behandeltechniek voor rug en nek klachten.
 • IAS en SGEP, verschillende cursussen om je als fysiotherapeut verder te verdiepen en te ontwikkeling binnen het domein van sport en beweging.
 • Muscle Balance Approach, een cursus om spieren in balans te brengen en zo overbelasting en pijn te verminderen of te voorkomen.
 • Dryneedling, een methode om spierpijnpunten te behandelen om zo de spierfunctie te herstellen, en pijn te doen afnemen.
 • Medical Taping, ook een techniek om de spierfunctie te herstellen, pijn te verminderen en overbelasting te voorkomen.
 • Mulligan, een speciale techniek om beperkingen in gewrichten van rug, nek, armen en benen te behandelen middels lichte mobilisaties tijdens actief bewegen van deze gewrichten.
 • In opleiding voor GLI coach. Gecombineerde Leefstijl Interventie gericht op voeding, gewichtsreductie en meer bewegen om mensen met overgewicht of meerdere chronische aandoeningen de regie terug te geven over hun eigen kwaliteit van leven.
 • Voor volgend jaar (januari 2022) staat de opleiding tot COPD specialist op het programma. Een programma voor mensen met een slechte tot matige longfunctie.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ben een actief wielrenner. Verder hou ik van lekker eten, een glaasje wijn en ik lees graag.

En ja, als het nodig is dan ben ik er voor u. We gaan dan samen kijken wat er nodig is om u zo snel en goed mogelijk te helpen bij u herstel.

Tot gauw,

Gert Bosman

Gert

Nieuwe Locatie aan De Dobbe!

Sinds kort is onze nieuwe vestiging aan De Dobbe geopend. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut aan De Dobbe? Bel ons dan en kom vandaag nog langs.
Let op: Wij zijn NIET “fysiotherapiepraktijk De Dobbe”.

Laatste werkdag Janneke!

Janneke heeft er helaas voor gekozen om te stoppen bij ons. We gaan haar missen. Vandaag (28 Mei) is haar haar laatste werkdag. We willen Janneke bedanken voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar volgende stap.

Team uitbreiding!

Wij krijgen veel vragen over voeding en afvallen. Wij hebben daarom besloten om opzoek te gaan naar een diëtist(e). Wij zijn erg blij om mede te mogen delen dat zij binnenkort bij ons gaat beginnen! Zodra zij aan de slag gaat zal zij zich kort voorstellen!

Demi

Hallo allemaal!

Mijn naam is Demi Hazelhoff, 25 jaar en woonachtig in Kampen. Wellicht heb je mij al eens rond zien lopen in de praktijk, startend als stagiaire en inmiddels echt werkzaam als fysiotherapeut! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af en toe een balletje richting een korf te gooien, leuke dingen doen met mijn vriendinnen en interieurshoppen met mijn vriend. Ik ben erg blij dat ik onderdeel uit maak van deze fijne praktijk en ik kijk er naar uit om iedereen te helpen in het proces om erachter te komen wat de kern is van jouw klachten en tot het juiste behandelplan te komen.
demi

Jannick

Even voorstellen

Ik ben Jannick, ik ben 20 jaar en ik kom uit Apeldoorn. Ik zit momenteel in het afstudeerjaar van de opleiding fysiotherapie op het Saxion te Enschede. Vandaar dat ik de komende 5 maanden hier in de praktijk te vinden ben. Ik ben aanwezig op maandag t/m woensdag waarbij ik meeloop met de fysiotherapeuten binnen het team van Fysiotherapie van der Vegt. Wanneer ik niet met school bezig ben voetbal ik graag en ga ik naar de sportschool. Ik hoop er een leerzame periode van te maken en ik zie u graag hier in de praktijk.

Met sportieve groet,
Jannick Kloezeman
Jannick

Janneke

Mijn naam is Janneke Mol, ik ben 35 jaar oud en trotse moeder van 2 kinderen (dochter van 2 jaar en zoon van 7 maanden). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te lezen, te koken en te bakken en daarnaast probeer ik regelmatig te hardlopen. En uiteraard lekker tijd doorbrengen met mijn gezin, mijn familie en vrienden. Tevens zijn we nog altijd bezig om ons huis helemaal naar onze smaak te maken, een proces van nu al ruim 3 jaar en het is fijn om te merken dat we richting het einde gaan. Ook verhuren we nog een appartement bij ons huis waarin gebruik gemaakt kan worden van de sauna, het bad en de regendouche……een stukje wellness waar we zelf ook graag gebruik van maken!! Als fysiotherapeut probeer ik altijd zo goed mogelijk de kern van het probleem te achterhalen en deze dan samen met u op te lossen. Hierbij kan ik gebruik maken van Dry Needling, maar dat is zeker niet altijd de oplossing. Deze kan ook gezocht worden in het masseren, oefeningen voor thuis etc.

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons op 038-2100107
× Hoe kan ik je helpen?