Revalidatie in Zwolle

Ben je onlangs geopereerd of herstellende van een ongeval of  een blessure? Dan help ik je om zo snel mogelijk weer je dagelijkse activiteiten op te pakken.

Samen werken we aan jouw herstel

Met een voor jou op maat gemaakt behandelingsplan werken we doelgericht aan je herstel, zodat je binnen afzienbare tijd weer pijnvrij kunt bewegen. Soms is helemaal pijnvrij niet mogelijk. In dat geval is optimaal functioneren in het dagelijks leven en/of op sportniveau de doelstelling.

Fysiotherapie Van der Vegt voor revalidatie bij:

  • Ziekte
  • Een ongeval
  • Een medische ingreep

Direct aan de slag

Ik vind dat patiënten direct moeten kunnen starten met revalideren. Daarom heb ik geen wachtlijsten en hanteer ik flexibele werktijden. Wil je snel aan de slag? Maak dan meteen een afspraak.

Vragen?

Voor vragen over de behandeling of voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken via 06 – 10 06 52 03.

Maak een afspraak
Stel een vraag
“Ik heb onlangs een hartinfarct gehad. Dat was schrikken. Gelukkig ben ik dankzij Ferry in een mum van tijd er weer bovenop gekomen. Hij heeft me uitgebreid begeleid in de fitnesszaal. Nu voel ik me weer mijzelf.”
Ernst (72)
“Ferry’s persoonlijke en multidisciplinaire aanpak is heel prettig. Met behulp van oefen- en manuele therapie heeft hij mij snel van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen.”
Lotte (26)
“In het verleden had ik slechte ervaringen met manipulaties (kraken). De fysiotherapeut die ik toen had probeerde me te verrassen door op een onverwacht moment te kraken. Dat vond ik heel onprettig. Ferry doet dat helemaal niet! Hij stelt me op mijn gemak en doet niets wat ik niet prettig vind. Als ik liever niet gekraakt wil worden, dan gebruikt hij een andere techniek om hetzelfde effect te krijgen.”
Elisabeth (56)