Fysiotherapie in Zwolle

Bewegen. Je denkt er niet over na. Totdat je pijn voelt.

Het lijkt zo gemakkelijk. Even snel de trap op. Iets van de grond oprapen. Een sprintje om nog net de trein te kunnen halen. De afwas doen. Tillen, bukken of zelfs gewoon zitten. Vanzelfsprekende dingen en voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld. Je denkt er niet over na. Totdat je pijn voelt. Dan pas kom je er achter hoe vervelend pijn is en hoe snel je daar vanaf wilt.

Samen werken aan herstel

Dan kom ik in beeld: Ferry van der Vegt, in 2010 begonnen met Fysiotherapie Van der Vegt in Zwolle. Een kleine praktijk waar naast professioneel advies, behandelen en begeleiden, persoonlijk contact centraal staat. Mijn rol is om samen met jou aan herstel te werken, zodat je binnen afzienbare tijd weer pijnvrij kunt bewegen. Soms is helemaal pijnvrij niet mogelijk. In dat geval is optimaal functioneren in het dagelijks leven en op sportniveau de doelstelling.

Squash & Cardiofitcentrum Zwolle

Mijn praktijk zit onder één dak met Squash & Cardiofitcentrum Zwolle, waardoor een unieke samenwerking mogelijk is. Spieren sterker maken en aan een gezonde conditie werken doe je tenslotte het beste door te oefenen. Begeleiding op cardio-apparaten kan onderdeel van de behandeling zijn.

Maak een afspraak
Stel een vraag
“Ik heb onlangs een hartinfarct gehad. Dat was schrikken. Gelukkig ben ik dankzij Ferry in een mum van tijd er weer bovenop gekomen. Hij heeft me uitgebreid begeleid in de fitnesszaal. Nu voel ik me weer mijzelf.”
Ernst (72)
“Ferry’s persoonlijke en multidisciplinaire aanpak is heel prettig. Met behulp van oefen- en manuele therapie heeft hij mij snel van mijn nek- en schouderklachten afgeholpen.”
Lotte (26)
“In het verleden had ik slechte ervaringen met manipulaties (kraken). De fysiotherapeut die ik toen had probeerde me te verrassen door op een onverwacht moment te kraken. Dat vond ik heel onprettig. Ferry doet dat helemaal niet! Hij stelt me op mijn gemak en doet niets wat ik niet prettig vind. Als ik liever niet gekraakt wil worden, dan gebruikt hij een andere techniek om hetzelfde effect te krijgen.”
Elisabeth (56)
“Ik zit vaak lang achter de computer. Dat hoort bij mijn werk, maar helaas krijg ik er regelmatig nekklachten en hoofdpijn van. Een vriend raadde me aan om eens dry needling te proberen. Al na de eerste behandeling van Ferry merkte ik dat de klachten afnamen. Je krijgt er wat spierpijn van, maar het resultaat is het waard.”
Daniël (45)