Over Fysiotherapie Van Der Vegt in Zwolle.

Fysiotherapie van der Vegt B.V. is gevestigd aan de Sterrenkroos 52. Wij zijn een kleinschalige praktijk met 2 behandelruimtes en 1 oefenzaal. Verder een wachtruimte, kleedruimtes en een toilet. Wij werken met 2 therapeuten, een sportbegeleider, receptioniste en er zijn altijd stagiaires aanwezig. U kunt niet alleen bij ons terecht voor fysiotherapie maar ook om te sporten. Zo hebben we verschillende abonnementen en trainen we in kleine groepen in groepsverband waardoor u optimaal begeleiding krijgt.

Fysiotherapie van der Vegt

“Samen werken aan herstel”

Dat wat we bij Fysiotherapie Van der Vegt doen

 

“Topservice, kwaliteit, professioneel, kundig en een persoonlijke touch.” Dat zijn reacties van patiënten op de behandelingen bij Fysiotherapie Van der Vegt BV in de wijk Stadshagen.

In 2010 is de praktijk gestart in de wijk Aa-landen. Vier jaar geleden hebben eigenaren Ferry van der Vegt en Laura van Vilsteren de praktijk verplaatst naar deze snelgroeiende wijk in Zwolle.  U kunt bij de praktijk naast algemene fysiotherapie onder andere ook terecht voor manuele therapie, echografie, shockwave, dry needling, medical taping en (sport)revalidatie. Daarnaast beschikt de praktijk over een oefenruimte die niet alleen gebruikt wordt voor de fysiotherapie maar ook voor het geven van sportlessen zoals seniorenfit. U kunt hier zowel individueel als in groepsverband sporten.

“Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom vinden we het belangrijk dat we blijven ontwikkelen. Dit doen we onder andere door een mastergeschoold team te creëren”. Zo volgt Laura de opleiding tot diëtist en wordt tevens de opleiding bekkenfysiotherapie gevolgd. “Daardoor ontstaat een multidisciplinair team en wordt de kwaliteit die wij kunnen aanbieden verder verhoogd.”

Het team

Manueel therapeut

Eigenaar

Ferry

BIG-nummer: 09912936304

Praktijk Manager

Eigenaar

Laura

Diëtist in opleiding

Youri

Fysiotherapeut

Youri

BIG-nummer: 39931496504

 

Henja

Fysiotherapeut

Henja

BIG-nummer: 09927199204

Mark Loek

Stagaire

Mark Loek

BIG-nummer:

Laura Mondria

Stagaire

Laura Mondria

BIG-nummer:

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?