Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar
ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

Manuele therapie bij klachten door de C1 nekwervel

De eerste nekwervel, de cervicaal 1, wordt ook wel de atlas genoemd. Het is de eerste wervel van het cervicale deel van de wervelkolom. Aan de bovenkant van deze wervel zitten twee grote gewrichtsvlakken.

Fysiotherapie bij een gescheurde spier

Een spierscheuring kan zowel bij jong als oud en zowel bij mannen als vrouwen ontstaan. Echter, een spierscheuring komt vaker voor bij mensen vanaf 40 jaar of wanneer je al eerder een spierscheur hebt gehad. In dit artikel lees je over het ontstaan van een spierscheur, de oorzaken, maatregelen die je zelf kunt treffen en wat de fysiotherapeut voor je kan doen.

Ga naar de fysiotherapeut voor een shin splint behandeling

Ga naar de fysiotherapeut voor een shin splint behandelingShin splint behandeling Shin splint is een overkoepelende term voor verschillende blessures aan het scheenbeen. Dit soort blessures ontstaan meestal door overbelasting van de schenen. Rust houden is dus het...

Onze fysiotherapeutische zorg bij achillespeesklachten

Heeft u wel eens last gehad van uw achillespees? De achillespees is een belangrijke pees voor het lopen en bewegen van de voet. De achillespees bevindt zich in de hiel. In dit artikel leggen wij u uit over wat u het beste kunt doen bij klachten van de achillespees.

Dry needling in de regio Zwolle

Bij Fysiotherapie Van der Vegt
bieden wij deze speciale behandelmethode aan. In dit artikel zullen wij meer vertellen over deze
behandeling en wat voor effect deze behandeling heeft.

Fysiotherapie bij klachten in de onderrug

Klachten in de onderrug, ook wel lage rugpijn genoemd, is de meest voorkomende klacht aan het menselijk lichaam. Heeft u last van klachten in de onderrug en wilt u ervan af?

Fysiotherapie bij hardloopblessures

Per jaar krijgen ongeveer 75% van de hardlopers last van hardloopblessures. Dit maakt hardlopen, naast fitness en voetbal, de meest blessuregevoelige sport die er is.

Fysiotherapie bij herniaklachten

Een rughernia is een veelvoorkomend probleem. In Nederland hebben bijna 6 op de 1000 mensen last van een rughernia. Een hernia heeft vaak een grote impact op iemand zijn dagelijkse leven.

Onze fysiotherapeutische zorg bij sportblessures

Als sporter wilt u geen sportblessure oplopen en als u er een heeft opgelopen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen sporten. Fysiotherapie kan u hierbij helpen! Bent u benieuwd wat een fysiotherapeut voor u kan betekenen? In dit artikel zal hier meer informatie over gegeven worden.

Oefentherapie als oplossing voor chronische nekklachten

Heeft u al lange tijd last van nekklachten en gaan de klachten maar niet weg? De kans is groot dat er iets mis is met uw houding of bewegingspatroon. Dit is een onprettig gevoel waar u waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf wilt.

Fysiotherapie en revalidatie na een heupoperatie

Een heupoperatie is een complexe operatie waar goede nazorg vereist is. Het is een operatie die steeds vaker uitgevoerd wordt. Dit komt vooral doordat mensen tegenwoordig ouder worden dan vroeger en slijtage van de botten dus ook vaker optreedt.

Fysiotherapie bij impingement klachten

‘Impingement’ is de Engelse vertaling van inklemming. Met een ‘impingement’ klacht, wordt dus een klacht bedoeld die veroorzaakt is door een inklemming. Als we spreken over een ‘impingement’ klachten spreken we vaak over pijnklachten in de schouderregio.

Sportfysiotherapie in de regio Zwolle

Bijna iedereen die sport heeft wel eens een fysiotherapeut bezocht. Bij veel sportclubs zijn fysiotherapeuten aangesloten en vaak zelfs tijdens wedstrijden aanwezig. Bij blessures kunnen de therapeuten direct ingrijpen.

Fysiotherapie bij langdurige nekklachten

Nekpijn komt relatief gezien vaak voor. Ongeveer 2 op de 3 mensen* heeft hier weleens last van. Meestal is de oorzaak van de nekklachten niet te achterhalen en is de pijn met enkele dagen/weken weer verdwenen.

Fysiotherapie bij voetklachten tijdens het wielrennen

Veel wielrenners krijgen door het wrijven en duwen van de tenen tegen de schoenneus last van blauwe teennagels. Soms vallen de teennagels er zelfs af. Dit zorgt voor veel pijnklachten en een kloppend gevoel in de tenen. Niet alleen op de fiets, maar ook tijdens dagelijkse activiteiten ervaren mensen veel ongemak.

Een goede bikefitting, vraag afstelling van fiets en van lichaam

Fietsen, een heerlijke sport waarbij er ook nog eens goed genoten kan worden van de omgeving. Echter, hoe langer de afgelegde afstand, hoe belangrijker het is dat de fiets goed afgesteld is op uw lichaam. Wanneer dit niet het geval is kunnen er namelijk blessures ontstaan.

Wielrennen zonder rugklachten met gerichte fysiotherapie

Wielrennen zonder rugklachten met gerichte fysiotherapie Wielrennen zonder klachten met fysiotherapie Wielrennen is de ultieme vorm van ontspanning. Heerlijk bewegen op je eigen tempo en dat ook nog eens in de natuur! Vaak in een groepje maar net zo makkelijk even er...

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?