Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar
ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

Sportfysiotherapie in de regio Zwolle

Bijna iedereen die sport heeft wel eens een fysiotherapeut bezocht. Bij veel sportclubs zijn fysiotherapeuten aangesloten en vaak zelfs tijdens wedstrijden aanwezig. Bij blessures kunnen de therapeuten direct ingrijpen.

Fysiotherapie bij langdurige nekklachten

Nekpijn komt relatief gezien vaak voor. Ongeveer 2 op de 3 mensen* heeft hier weleens last van. Meestal is de oorzaak van de nekklachten niet te achterhalen en is de pijn met enkele dagen/weken weer verdwenen.

Fysiotherapie bij voetklachten tijdens het wielrennen

Veel wielrenners krijgen door het wrijven en duwen van de tenen tegen de schoenneus last van blauwe teennagels. Soms vallen de teennagels er zelfs af. Dit zorgt voor veel pijnklachten en een kloppend gevoel in de tenen. Niet alleen op de fiets, maar ook tijdens dagelijkse activiteiten ervaren mensen veel ongemak.

Een goede bikefitting, vraag afstelling van fiets en van lichaam

Fietsen, een heerlijke sport waarbij er ook nog eens goed genoten kan worden van de omgeving. Echter, hoe langer de afgelegde afstand, hoe belangrijker het is dat de fiets goed afgesteld is op uw lichaam. Wanneer dit niet het geval is kunnen er namelijk blessures ontstaan.

Blijf niet onnodig rondfietsen met knieklachten!

Blijf niet onnodig rondfietsen met knieklachten!Knieklachten bij fietsers Veel fietsers krijgen op den duur last van knieklachten. Niet zo gek als je je bedenkt hoeveel pedaalomwentelingen er worden gemaakt tijdens een fietsrit. Desalniettemin zijn knieklachten...

Wielrennen zonder rugklachten met gerichte fysiotherapie

Wielrennen zonder rugklachten met gerichte fysiotherapie Wielrennen zonder klachten met fysiotherapie Wielrennen is de ultieme vorm van ontspanning. Heerlijk bewegen op je eigen tempo en dat ook nog eens in de natuur! Vaak in een groepje maar net zo makkelijk even er...

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons op 038-2100107
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?