Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

De behandelingen

Wij bieden verschillende behandelingen aan. Zie hieronder in welke behandelingen wij ons hebben gespecialiseerd:

Medical Taping

Spieren zijn niet alleen belangrijk voor de beweging. De spieren hebben een bepalende rol in de bloed- en lymfecirculatie en een grote rol bij het regelen van je lichaamstemperatuur.

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij met een ‘droge’ accupunctuurnaald in verdikkingen van een spier wordt geprikt waardoor deze snel en langdurig ontspannen.

Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten met klachten die betrekking hebben tot het steun- en bewegingsapparaat.

Revalidatie

Revalidatie richt zich op het verminderen van een lichamelijke aandoening. Revalidatie is gericht op kracht, souplesse en houding.

Sportfysiotherapie

Sportblessures ontstaan voornamelijk door een verstoring van de balans tussen de belasting en belastbaarheid van uw gewrichten, spieren, banden en pezen.

Manuele therapie

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Oefentherapie

Individuele oefentherapie is met name gericht op het voorkomen van steeds terugkerende klachten als wel het behandelen van chronische klachten.

Echografie

Bij echografie worden geluidsgolven door middel van een ultrageluidsknop in het lichaam gestuurd. De fysiotherapeut maakt met echografie opnamen van het houdings en bewegingsapparaat.

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op

× Hoe kan ik je helpen?