Parkeergelegenheid voor de deur

Altijd dezelfde behandelaar

Meer dan 10 jaar ervaring

Fysiotherapie voor iedereen

Bevorder de gezondheid van je hart en bloedvaten

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Door lichamelijke inspanning zal het lichaam endorfine aanmaken, waarvan je gelukkig wordt. Je krijgt dus meer energie en zelfvertrouwen door het sporten. Door de spieren te belasten ontstaat er spieropbouw en worden de botten sterker. Het zorgt dus ook voor een gezonder hart en een betere bloedsomloop. Daarmee wordt de kans op hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte kleiner.

Individueel

U kunt bij ons terecht voor individueel sporten. Er vindt altijd een persoonlijk intakegesprek plaats. Hierin wordt samen gekeken naar de doelen en worden eventuele klachten besproken. Aan de hand van dit intakegesprek wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld. U komt dan sporten wanneer het u uitkomt en onder openingstijden van de fitness.

Groepsles

U kunt bij ons ook terecht voor een groepsles. Onze groep bestaat uit max. 6 personen, zodat we de persoonlijke aandacht goed kunnen waarborgen. We trainen gezamenlijk in de sportzaal onder leiding van 1 van onze instructeurs. Met deze vorm van training motiveren we elkaar en is elke training weer anders, maar altijd gezellig. Voor deze les zijn vaste tijden. (zie inschrijfformulier)

Seniorengym

Voor senioren is het extra belangrijk om in beweging te blijven, maar het moet natuurlijk ook leuk zijn. Gym voor senioren is goed voor de bloeddoorstroming, lenigheid en balans. De spieren en gewrichten worden soepeler door te bewegen. Bent u 65 jaar of ouder, blijft u graag fit en vitaal en wilt u op een gezellige ontspannen manier sporten? Dan kunt u bij ons terecht. We trainen in de oefenzaal onder begeleiding van 1 van onze instructeurs. De groep bestaat ook hier uit maximaal 6 personen.

Tarieven

Abonnement 1:
€30 per maand (onbeperkt fitness tijdens openingstijden)
Abonnement 2:
€ 25 per maand (1 keer per week sporten)
Abonnement 3:
€50 per maand (onbeperkt fitness inclusief groepsles)

Tarieven Seniorengym

Seniorengym:
1 keer per week €40 per maand
Seniorengym:
2 keer per week €60 per maand

Eenmalig inschrijfgeld €35. Dit omvat een intakegesprek waarin eventuele klachten worden besproken, het invullen van een vragenlijst en het maken van een persoonlijk trainingsschema.

Wilt u een afspraak maken?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?